MEGVAN!!!

Megkaptam a dépére az első lektortól a pozitív véleményt! Egyelőre a “nem térek magamhoz” és a “nem hiszem el” között csapongok, és akkora a gyomrom, mint egy gyűszű. Nem iszom előre a medve bőrére, a második lektor még simán kivághat, de akkor is előrébb vagyok, mint tavaly, szóval momentán a folytatástól függetlenül nagyon boldog vagyok, és mindenkinek köszönöm, aki véleménnyel, tanáccsal, kritikával vagy akár csak lelkesedéssel támogatott! Érjek csak Karvalyék végére, revideálom a Koronát – lovagok, készüljetek, lesz pár kérdésem vele kapcsolatban!

Huh… nem tudok mit mondani. A következő állomás a második lektor… és Graingem. 😀 Kívánjatok szerencsét!

Reklámok

MEGVAN!!!” bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Szia Kae!
  Már nagyon vártam ezt a bejegyzest! Persze nem iszunk előre a medve bőrére, de nagyon szorítottam neked, és nagyon gratulálok!!:)
  Még anno sokat szemeztem a dépével az imagine oldalán, tervezgetve, hogy egyszer majd elolvasom, aztán addig halasztottam, hogy már nem tudtam:) Mindegy, bepótoltam az aranymosás oldalán, és be kell vallanom, teljesen magával ragadott! Azóta olvasom tőled a Karvalyokat, és az Istenvegzetre is szakítottam időt, ami méltán került fel az oldalra, valóban fantasztikus lett!
  További sok sikert kívánok az aranymosás pályázatán, és várom a Karvalyok folytatását!
  Kim:)

  1. Nahát, most nagyon megleptél! Köszönöm szépen a kedves szavakat, iszonyúan jól esnek, annak meg különösen örülök, hogy karvalyékat is olvasod! Súgsz egyet, hogy ki a kedvenced? :)) Igyekszem a folytatással, a dépé sorsa meg most a második lektoron múlik, reméljük, kegyes hangulatában találjuk! Köszi még egyszer! Puszillak: Kae

   1. Uh, nehéz kérdés:)
    Azt hiszem, Shastor a kedvencem, mert jó vezető és helyén van a szíve, erkölcsös. Félre ne érts, nem tudnám elképzelni Calina mellett (na jó, ha nagyon akarnám, el tudnám, de hát nem akarom, na:D), jó helyen van ott Zurvan, akit egyébként szintén bírok:) Lényegében nincs olyan karaktered, akit ne szeretnék, és ez alól a felcser sem kivétel ám!:)
    Várom a folytatást, és sok sikert a második lektorhoz!:)
    Kim

 2. Visszajelzés: Visszapislogó | Kae világa

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s